Emotief Healing en Coaching- Reconnective Healing®-
The Reconnection®- Overijssel
EMOTIEF IMPULS-TRANSFORMATIECOACHING

doorzichtiglogo

Als je kind niet lekker in zijn vel zit, op school problemen ervaart, last van onzekerheid heeft, emotioneel is, moe is, niet gezond is.......

Is je kind vaak boos of angstig, huilt hij of zij vaak, kan zich niet goed concentreren of geen vriendjes maken? Is het misschien hooggevoelig of hoogbegaafd of heeft het juist leerproblemen? Allerlei klachten zoals slaap- en leerproblemen, emotionele problemen, autisme, ADHD, ODD, driftbuien, etc., kunnen een goede reden zijn om een Healing te doen.

Vaak ben je als ouder al een tijd(je) bezig om te proberen je kind te helpen. Instanties zeggen soms dat er niets mis is met je kind, terwijl je kind dat duidelijk laat merken en jij dat wel elke dag ziet. Soms proberen ze juist om je kind zware medicijnen te laten innemen om hem of haar rustiger te maken. Ook pesterijen op school, onbegrip van leraren of andere ouders, kunnen een grote rol spelen. Dit is niet altijd makkelijk. Een Healing is dan zeker het proberen waard.

Veel ouders gingen je al voor met mooie resultaten. Het werkt echt heel eenvoudig. Veel kinderen voelen zich al gelijk fijner na de eerste sessie. En ze mogen, als ze dat fijn vinden, gewoon spelen of bij jou op schoot zitten als de Healing wordt gedaan. Oudere kinderen willen wel vaak op de massagetafel liggen. Ze worden niet aangeraakt.

Reconnective Healing helpt kinderen op een eenvoudige manier om (weer) gelukkig te zijn.

veel voorkomende effecten zijn:

• Weer vrolijk zijn • Opeens weer vriendjes maken • Zich beter kunnen concentreren • Rustiger zijn • School opeens (weer) leuk te vinden. • Meer energie of energie die in balans is • Minder of geen angst of boosheid meer • Emoties beter kunnen hanteren • Meer zelfvertrouwen • Betere leerprestaties • Beter voor zichzelf opkomen • Er zijn ook kinderen met autisme die vermelden dat ze er veel baat bij hebben gehad.

Ouders zeggen vaak dat ze een meer open en blijer kind terug hebben gekregen. Vaak verbeteren de leerprestaties en kunnen de kinderen meer hebben. Ze worden weerbaarder.


Eén sessie brengt al verandering. Mijn ervaring is dat 3 sessies genoeg zijn. Mocht het je toch nog nodig lijken omdat er veranderende omstandigheden zijn, dan kun je altijd nog overwegen om meer sessies te doen. Of bijvoorbeeld na een aantal weken of maanden weer eens.

Je kind de gereedschappen geven om hun geest, stress, succes en zelfs hun gezondheid positief te leren beïnvloeden?

Een andere mogelijkheid die ik bied is Emotief Impuls-Transformatiecoaching, waarbij we onder andere met speciale krachtige Impuls visualisaties dingen als examenvrees, zelfvertrouwen, gezondheidsproblemen en alle bovengenoemde uitdagingen op een andere manier samen met het kind kunnen oplossen. Voor kinderen en ook voor volwassenen een manier waarop je voelbaar veranderingen ervaart en teweeg brengt.

Zo krijgen ze mogelijkheden om hun eigenwaarde sterk te vergroten. Mogelijkheden om hun eigen doelen makkelijker te bereiken en hun gezondheid zelf positief te beïnvloeden.

Bijna alle problemen komen voort uit het onderbewuste. Soms zijn er traumatische gebeurtenissen in hun leven (geweest). Een verlies, een scheiding, pesten etc. Zelfs als de ervaring er niet meer is kan het gevolg nog steeds vast zitten in hun lichaam of geest en een reactie veroorzaken alsof het er nog steeds is. En ook als het nu speelt kunnen ze er op een positieve manier mee leren omgaan en het verwerken.

Van alle patronen die we ervaren komt 95% voort uit het onderbewuste. In dat onderbewuste vinden we antwoorden en kunnen we ook impulsen inzetten om alle problemen op te lossen. Dus als er nog iets anders nodig is of als je kind healing niets vindt, dan is Emotief Impuls-Transformatiecoaching misschien wel zijn of haar sleutel.

Wil je meer informatie over de Healing of de Impuls-Transformatiecoaching of een afspraak maken? Bel me dan op telefoonnummer 06-13123808 en kijk ook even bij CONTACT© 2014-2022 Marjo Schilstra:Emotief-healingencoaching.nl, Emotief-healingencoaching.com en Emotief.com, Kvknr:60626267
btw nummer NL001923837B40
algemene voorwaarden
en disclaimer
Privacyverklaring
en cookieverklaring